04.05.2022        Language: Romanian

Art of Fashion / Fashion of Art

w/ The Penguin Trainer, Dumitrița Razlog & Zoe Theodorescu
See all episodes
Dumitrița Răzlog a absolvit studiile de artă murală din cadrul Universității de Arte din București, iar în prezent este masterandă a aceleiași secții. Aflată la începutul carierei artistice, explorează diferite materiale și metode de lucru, de la desen, pictură și colaj, până la instalație / asamblaj, gravură, graffiti. introspecția precedată actului creației efective cântărește mult în procesul genezei lucrărilor, căutând mereu cel mai potrivit mediu / cea mai potrivită tehnică prin care să transmită cât mai coerent emoția subiectelor alese. A participat la expoziții de grup și diverse alte proiecte ce țin de sfera artistică, atât în București (VAR Cultural), cât și în țară. Actualmente, prima sa expoziție personală CHIT SAU DUBLU poate fi vizitată în spațiul bucureștean Diptych, proiectul său fiind un răspuns plastic la poezia Ioanei Crăciunescu, reunită în antologia cu același nume de redacția revistei INFINITEZIMAL

Pe Zoe o găsiți la prima intersecție între artă și modă.  Jachete sport inspirate din arta modernă prin tehnici ce inovează reprezintă conceptul colecției prin care designerul Zoe Theodorescu debutează.
Parte din sufletul ei colecția inspirată din opere de artă celebre devine un brand: Z Puffers. Proiectul a câștigat în anul 2020 premiul cel mare pentru Valorea Planului de Afaceri din cadrul StartUp UNArte.
You may also like