23.11.2021        Language: Romanian

Cartierul Creativ

w/ Irina Florea, Maria Neneciu, Corina Gliga & Alina Grama Rump
See all episodes
Alina s-a născut în 1981 în Suceava, în același an în are Corina se năștea la Târgul Mureș.

Și-au văzut fiecare de treaba ei o lungă perioadă de timp. Alina a făcut facultatea la Iași și apoi s-a mutat la București, iar Corina a studiat la Cluj și apoi a venit tot la București. 

Cu toate astea, abia după mulți ani, în 2011 întâmplarea și prietenii comuni au făcut ca drumurile lor să se intersecteze fix în Târgu Mureș unde s-au mutat amândouă, temporar, fiecare din motivele ei personale. 
Acolo au născocit primul J'ai, în casa bunicului Corinei (numele descoperit de Vlad, fratele Corinei, vine chiar de la numele bunicului ei, Eugen - Jenucu - Tata Je) iar tot ce ține de imagine, design și comunicare a fost creat de Mihai Grama - designer de spațiu și produse. 

A fost o bucurie pentru ele să descopere că se înțeleg și pot forma o echipă cu care să mearga mai departe și după doi ani, să vină la București unde cel de-al 2-lea J'ai s-a născut în Cartierul Creativ, într-o nouă familie, alături de Alina Mladin și de Răzvan Comache.

Pe parcursul celor 10 ani de existență, J'ai-urile au crescut, au întâmpinat probleme, au înflorit, s-au schimbat la fel ca noi toți iar mai de curând, au dat evident de probleme pandemice ca toți oamenii și locurile, probleme pe care sperăm să le depășim și să le uităm cât de repede.
You may also like