Iridescent Talks

Iridescent Talks

Iridescent Talks a fost creată din dorința de a susține, de a promova și de a discuta cât mai mult despre festivalul internațional de dans contemporan și alte reconfigurări ale sensibilului organizat de către Centrul Național de Dans București.

Pe tot parcursul lunii noiembrie, Iridescent face o nouă lume să apară datorită puterii transformatoare a ideilor și a dansului: o lună întreagă plină de spectacole, ateliere de dans, discuții și chiar și un maraton de idei.

Acționând ca o invitație la curiozitate și deschidere, festivalul și-a propus să îndepărteze participanții de normele teatrale și să ofere posibilitatea de a descoperi o manieră mai puțin abordată de interacțiune cu produsul creativ, cât și un nou mod de raportare la propriul corp. Te invită să-l privești dincolo de latura pur funcțională și sintetică a sa de zi cu zi și să-l consideri o explorarea a propriei expresivități și o posibilitate constantă de eliberare.

Iridescent nu este doar o sursă de divertisment și ieșire din cotidian, ci un instrument complex și util de navigare a vieții, care să inspire, să creeze noi perspective și să ducă, în ultimă instanță, la transformarea lumii într-un loc mai bun.