08.07.2022

Personnal

w/ Personne & ardb
See all episodes
Bogdan Ardeleanu si-a inceput parcursul muzical acum mai bine de 10 ani alături de doi prieteni din orașul natal Ploiești - grupul Lisiere Collectif. Între timp, face parte din alte două proiecte alături de doi artiști dj - A Dublu & Kosmogonik. 

În paralel cu aceste proiecte si cu un job part-time in aria tech-ului, face si pune muzica cu propriul proiect solo, sub pseudonimul ardb; unde creeaza sound-uri melodice inspirate de reflecția asupra realității din mers a orașelor in care trăiește - Ploiești si București. 

Cu un background recent de pian, cu o curiozitate muzicala si in zona artelor vizuale si de performance, sound-ul lui Bogdan se construiește gradual si șerpuitor; de la sunete line, aproape melancolice, spre intensității din ce in ce mai înalte si industriale. Putem asemana drumul muzicii in gig-urile lui cu o plimbare prin orașul natal - din spre centrul orașului, cu clădiri istorice lăsate pur si simplu in frumusetea lor tacuta, spre cartiere prafuite si apoi periferia cu fabrici si uzine, peisaje întinse de spații industriale.
You may also like