OUT OF NOWHERE se deschide pe 29 ianuarie cu vernisajul expoziției fotografului Andrei Șerban ”in the back of my mind”. Lucrările selectate invită privitorul la o călătorie în subconștientul artistului și crează o conexiune între spațiul privat al minții și cel public al manifestării artistice. ”in the back of my mind” este o punte între formă, trăirea artistică interioară, și fond, modul de exprimare și relația cu vizitatorul, pe care artistul își dorește să o clădească și să o exploreze.  

“Nu mă simt pregătit, niciodată nu voi fi — și cu expoziția asta încerc să accept asta; în ea se va regăsi munca mea ca fotograf din ultimii 2 ani — sub formă de printuri 40x30. Sper că după ce vedeți aceste poze și le dezbrăcați de concept, stilistică, compoziție  — după ce găsiți explicații pentru toate detaliile acestora — să rămâneți cu un grăunte din ceva inexplicabil pe care îl duceți acasă și îl plantați în spatele minții voastre și îl lăsați sa crească.” - Andrei Șerban

Expoziția se deschide cu vernisajul de pe 29 ianuarie 2022, începând cu orele 12:00, în studioul Black Rhino Radio, din General Constantin Cristescu 12.

OUT OF NOWHERE este un demers de susținere a noii generații de artiști vizuali locali, produs de  Black Rhino Radio & glo™ și susținut de Cartierul Creativ.

Andrei Serban // Instagram 

RSVP - Event

in the back of my mind_poster