Ajunsă la ediția cu numărul 5 (drum rolls and confetti all around), ediția actuală îl aduce în prim plan pe Andrei Șendrea aka Reg - designer, co-owner al studioului Palm Cocos și crazy creatures lover. Astfel, pe 10 decembrie, Reg prezintă expoziția “First Petite Solo”, o retrospectivă a parcursului său artistic de la graffiti, ilustrații și artă murală până la design grafic și typography. Expoziția include obiecte care urmăresc parcursul artistic a lui Reg și definesc universul din care se inspiră.

Fiind unul dintre artiștii reprezentativi ai noii generații, Reg este interesat să îmbine diferite medii pentru a genera conținut creativ, divers și aplecat către zona de experiment, aceasta fiind considerată un areal benefic dezvoltării și chiar un accelerator al evoluției conceptuale în zona decorativă.

“First Petite Solo” este o expoziție despre evoluție, multidisciplinaritate, tendințe în arta decorativă și expresie artistică, îmbrăcate în hainele creative croșetate de Reg în tot felul de forme și culori.

📍 Opening: Sâmbătă | 10 decembrie | 17:00-22:00 | General Constantin Cristescu 12.

📍 Expoziția va fi deschisă până pe 10 ianuarie 2022 și poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 12:00 - 17:00.

OUT OF NOWHERE series este un demers de susținere a noii generații de artiști vizuali, lansat de Black Rhino Radio & @glo_romania.