Reluăm seria Out Of Nowhere cu ediția numărul 6, care îl aduce în prim-plan pe fotograful (actualmente pictorul) Valeriu Cătălineanu.

Inspirat de similaritățile dintre compozițiile imaginilor de club și cunoscutele gathering-uri din peșterile preistorice, Valeriu creează un univers complex, însă foarte familiar și performativ, de ritual, dans, subliniind sentimentul de together in the dark.

Cele două tehnici abordate sunt pictură în ulei și cărbune, ambele păstrând esențialul unei forme umane familiare, orice gol din percepție rămânând să fie umplut de ochiul și mintea privitorului.

Valeriu Cătălineanu este fondatorul și directorul de creație al Romanian Club Culture Community din 2005 și a absolvit UNarte, secția Foto-Video, în anul 2011, însă creațiile sale au început să ia și altă formă odată cu anul 2018, când încorporează și desenul și pictura, într-o abordare de tip mixed media.

📍 Opening: Vineri | 8 decembrie | 18:00-22:00 | General Constantin Cristescu 12.
📍 Expoziția va fi deschisă până pe 20 ianuarie 2024 și poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 12:00 - 17:00.

OUT OF NOWHERE series este un demers de susținere a noii generații de artiști vizuali, lansat de Black Rhino Radio & @glo_romania.